TÄMÄ ON ELEXIR PHARMA

Yhtiö perusti Jimmy Månsson, joka aikaisemmin toimi terveysalalla ja piti muun muassa omia terveyskauppoja Tukholmassa, Ruotsissa. Jimmy, joka kaipasi ainutlaatuisia ravintolisiä, päätti hoitaa tuotekehittelyn itse haaveenaan voida tarjota luonnollisia terveyttä edistäviä tuotteita. Elexir Pharma perustettiin vuonna 2000.

Tarjoamme aitoja ja luonnollisia itsehoitotuotteita, joiden ainesosat vaikuttavat myönteisesti terveyteen, mikä on osoitettu tieteellisin tutkimuksin tai vankan kokemuksen perusteella. Työskentelemme tänään asiantuntijaverkostossa, jonka taustalla on sekä perinteinen lääketiede että vaihtoehtoiset hoitomuodot.

>> Esittely Elexir Pharmasta

Täällä toimimme


Suomi Iskmontie 114 B, Iskmo MUSTASAARI

Pääkonttori Ruotsissa Sankt Erikspalatset rakennettiin vuosina 1907-1910. Rakennus on 58 metriä korkea ja se oli vuosina 1909-1924 Ruotsin korkein rakennus.

KEHITYSPROSESSI

Työskentelemme aktiivisesti ja jatkuvasti tuotekehittelyn parissa. Kaikki tuotteemme valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista Norjassa ja Tanskassa tiukkojen laatuvaatimusten ja tarkan valvonnan alaisuudessa. Tuotteet varastoidaan steriileissä tiloissa keskusvarastossamme ja ne toimitetaan sieltä suoraan jäälleenmyyjillemme ympäri Pohjoismaita.

TUTKIMUS


Teemme analyyseja sekä kansallisesti että kansanvälisesti saadaksemme selville mitkä raaka-aineet ja koostumukset yhdessä voivat muodostaa korkealuokkaisen ja kilpailukykyisen tuotteen pohjoismaisille markkinoille.

KEHITYS


Kehitysvaiheessa aloitetaan raaka-aineiden yhdistely. Tuotekehittäjä tekee yhteistyötä alan asiantuntijoiden kanssa ja kehittää koostumuksen, joka sittemmin johtaa valmiiseen tuotteeseen.

MUOTOILU


Tuotteiden muotoilu on tuotesarjassa yhtenäinen ja se viestii eheydestä ja hyvästä laadusta sekä korkealuokkaisista raaka-aineista.

TOIMITUS


Tuotekehittely kestää keskimäärin 3-6 kuukautta. Tuotteet toimitetaan 96 %:n toimitusvarmuudella ja loppukuluttaja saa tuotteen postilaatikkoonsa kolmen päivän kuluessa tilauksesta.

KONCEPT

Pyrimme aina ympäristöystävälliseen tuotantoon, ekologisiin ainesosiin ja parhaaseen mahdolliseen turvallisuuteen. Tuotantoa valvotaan jatkuvasti aina raaka-aineesta lopputuotteeseen saakka.

EKOLOGISUUS


Pyrimme aina ensiluokkaisiin raaka-aineisiin, jotka edustavat parasta laatua.

LAATU


Tuotantoa valvotaan jatkuvasti aina raaka-aineesta loppukuluttajille saakka.

DOKUMENTAATIO


Kehitämme ravintolisiä, joiden hyvät vaikutukset on osoitettu tieteellisin tutkimuksin tai vankan kokemuksen perusteella.