buckthorn 1000 mg

39,00 €
60 kapselia á 1000 mg Silmien, suun ja intiimialueen kuivuuteen. Sisältää ekologista tyrniöljyä, jossa on runsaasti Omega:7ää, joilla on elimistön limakalvoja edistävää vaikutus. Runsaasti Omega-7:ää sisältävä ekologinen tyrniöljy.
 
 
 

PIKATIETO

ANNOSTUS

 • Dosering: Suositeltu annos: 2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä kahden kuukauden ajan. sen jälkeen ylläpitoannos 1 kapseli päivässä. Tarvittaessa annosta voisaan lisätä kahteen kapselin päivässä. Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää.

SISÄLTÖ/MÄÄRÄ

 • Innehåll/antal: 60 kapselia

NETTOPAINO

 • Nettovikt: 75 g

TUOTESELOSTE

Buckthorn: Edistää elimistön limakalvojen toimintaa

Buckthorn sisältää ekologista tyrniöljyä, jossa on runsaasti Omega-7:ää, joka on tärkeää limakalvojen solujen hyvän toimivuuden ylläpitämiseksi mm. silmissä, suussa, hengitysteissä ja intiimialueella. Buckthorn sisältää myös antioksidantteja, rutiinia ja kversetiiniä tattarista, jotka antavat limakalvoille lisäsuojan. Kapseli on valmistettu kalagelatiinista.

 

Buckthorn on ravintolisä. Ravintolisä tule yhdistää monipuoliseen ja tasapainoiseen ravintoon sekä terveeseen elämäntapaan. Säilytetään huoneenlämmössä, kuivassa ja auringonvalolta suojattuna. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

Prenumeration

Saatat myös olla kiinnostunut

 • 39,00 €
 • 39,00 €
 • Ei sitoutumisaikaa - tilaat vain täsmääeen niin kauan kuin itse haluat

  Produktblad mm.

  Dokument (0)

  Flik3

  ARVOSTELE buckthorn 1000 mg

  kirjoita arvostelun

  tf7b
  Captcha-kuvan koodi:

  Arvostelu (0)